Doordat onderhoudsschilderwerk onze hoofdactiviteit is zijn wij zeer ervaren in het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Regelmatig onderhoud

Voor het onderhoud buiten is het van groot belang eerst te inventariseren waar de eventueel zwakke plekken zitten. Dit zijn vaak plekken met een onjuiste detaillering van de verschillende gevel en/of glaselementen, daarnaast zijn zinken dakgoten en slecht uitgevoerd schilderwerk punten van aandacht. Op basis van de inventarisatie kunnen wij een goed advies en plan van aanpak maken dat er voor zorgt dat uw huis weer voor lange tijd in een uitstekende conditie verkeerd.

Materialen

Voor de uitvoering van het schilderwerk maken een wij gebruik van ons zeer uitgebreide pakket aan Skyworks steiger- en klimmaterialen. Als de omstandigheden er om vragen hebben wij de mogelijkheid het werk af te schermen, dit verbetert de continuïteit van het werk. Waar nodig zetten wij een hoogwerker in, deze wordt aangepast op het werk ingehuurd.

schilderwerken buiten
onderhoudsschilderwerken

Waterdamp van binnen naar buiten

Goed schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning is zeer belangrijk, kozijnen, ramen en deuren dienen goed in de verf te staan. Vocht in de vorm van waterdamp wil in uw woning altijd van binnen naar buiten, is er binnen sprake van een ondeugdelijk verfsysteem dan is er grote kans op schade aan uw kozijnen. Deze schade kenmerkt zich door blaarvorming, bladders en vochtophoping die uiteindelijk tot houtrot leiden. Om dit te voorkomen is dus ook binnen een goed verfsysteem belangrijk.

Professionele producten van A-merken

Voor het buiten en binnenschilderwerk worden hoogwaardige professionele producten toegepast enkele voorbeelden hiervan zijn Sigma, Sikkens, Boonstoppel of Global. Binnen worden oplosmiddelvrije watergedragen producten gebruikt. Voor een goed verftechnisch advies bij complexe situaties werken wij samen met de technische dienst van de Sigma, door hun expertise te koppelen aan onze ervaring en kennis komen wij altijd tot het beste advies.

Meer weten over de voordelen van onderhoud?