Specialist in alle soorten glas

Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten en maten beglazing. Zoals HR++ isolatieglas, veiligheidsglas en gefigureerd glas. Daarnaast worden ook spiegels, glazen deuren en tafelbladen door ons geleverd en geplaatst.

Isolatieglas

Het plaatsen van isolatieglas is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden, zowel in bestaande woningen als in nieuwbouw huizen. In bestaande woningen hebben wij ons gespecialiseerd in het vervangen van enkel en/of oud isolatieglas door HR++ isolatieglas en tegenwoordig zelfs Triple glas. Dit kan ook eventueel  met ventilatieroosters. De bestaande sponningen worden door ons uitgezaagd en met verschillende glaslatten en neuslaten geschikt gemaakt voor het nieuwe isolatieglas.

Voor het beglazen van isolatieglas hanteren wij de NPR (Nederlandse Praktijk Richtlijn) 3577. Door deze norm te volgen voldoen wij aan de garantievoorwaarden die iedere producent van isolerend dubbelglas stelt aan het plaatsen van isolatieglas.

Andere mogelijkheden

Naast het plaatsen van enkelglas, veiligheidsglas en isolatieglas leveren en plaatsen wij ook voorzetramen, spiegels, glazen deuren en tafelbladen.

Glas laten zetten door vakmensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.