Schildersbedrijf Bartholomeus heeft in ruim 100 jaar een uitstekende naam opgebouwd in Aalten en daarbuiten. Onze medewerkers hebben daar een grote rol in vervuld. Zij zijn dé reden dat veel tevreden klanten al jarenlang aan ons Bartholomeus verbonden zijn.

De vak schilders van Bartholomeus streven er iedere dag naar om de klussen naar tevredenheid van onze klanten op te leveren. Kwaliteit is voor ons uitermate belangrijk. Alle medewerkers hebben diverse opleidingen gevolgd en zijn vakbekwaam en zelfstandig. Als bedrijf zijn we trots op onze medewerkers. Zij ZIJN ons bedrijf en hieronder stellen we ze dan ook graag aan je voor:

Jasper VeerbeekMede-eigenaar

Mijn naam is Jasper Veerbeek en ik ben mede eigenaar van schildersbedrijf Bartholomeus. Na 12 jaar loondienst bij Bartholomeus heb ik samen met mijn vrouw de stap gezet en het bedrijf in 2018 van mijn werkgever overgenomen. In de 12 jaar dat ik in loondienst werkzaam was bij Bartholomeus heb ik altijd doorgestudeerd naast het werken in het bedrijf.

Cilla Veerbeek-PentermanMede-eigenaar

Mijn naam is Cilla Veerbeek-Penterman, mede eigenaar bij schildersbedrijf Bartholomeus. Getrouwd met mijn man Jasper en in 2018 samen de stap gezet betreft het runnen van Schildersbedrijf Bartholomeus. Bij Bartholomeus niet op de werkvloer actief, maar vooral achter de schermen vol energie met dit mooie bedrijf bezig! De tijd die overblijft vervul ik graag in de zorg als verpleegkundige.

Raymond Dibbets

Raymond DibbetsSchilder

Mijn naam is Raymond Dibbets en werk al heel wat jaren bij Bartholomeus. In 1998 ben ik bij Schildersbedrijf Bartholomeus begonnen en er niet meer weggegaan. Ik werk er nu meer dan twintig jaar, en heb het door de diversiteit in werkzaamheden nog steeds erg naar mijn zin.

Gerben HeusinkveldSchilder

Ik ben Gerben Heusinkveld en werk sinds 2013 bij Schildersbedrijf Bartholomeus. Door grote afwisseling van werkaanbod is geen dag het zelfde, waardoor ik met veel plezier werk bij dit bedrijf.

Kevin GevenSchilder

Ik ben Kevin Geven, werkzaam sinds 2013 bij schildersbedrijf Bartholomeus. Hiervoor heb ik bij een paar andere bedrijven gewerkt, maar bij dit bedrijf zit ik helemaal op mijn plek. De vastigheid van het werk, en de verschillen in werkzaamheden maken dat ik met plezier naar het werk ga.

Daniël BoomsSchilder

Ik ben Daniël Booms, en werk sinds 2017 voor dit bedrijf. Ik verwacht in juni 2019 mijn gezel niveau 3 schildersdiploma te halen. Verder houd ik mij bezig met tekenen en schilderen van kunstwerken en portretten. Voor meer info kijk eens op: www.facebook.com/schildersbedrijfbartholomeus.nl. Verder ga ik mij binnen het bedrijf doorontwikkelen op allerlei gebieden.

silhouette

Anne VisserSchilder

Ik ben Anne Visser, 57 jaar en sinds februari werkzaam bij de firma Bartholomeus. In al die jaren dat ik als schilder werkzaam ben geweest heb ik nog niet eerder bij een bedrijf gewerkt waar je nog echt de kans krijgt kwaliteit te leveren, dit vertaalt zich in tevreden klanten, mooi werk en dat ik met heel veel plezier elke dag naar het werk ga.

silhouette

Vanaf 1 juni…Schilder

Vanaf 1 juni is deze vacature opgevuld. Later meer..