Schildersbedrijf Bartholomeus heeft in ruim 100 jaar een uitstekende naam opgebouwd in Aalten en daarbuiten. Onze medewerkers hebben daar een grote rol in vervuld. Zij zijn dé reden dat veel tevreden klanten al jarenlang aan ons Bartholomeus verbonden zijn.

De vak schilders van Bartholomeus streven er iedere dag naar om de klussen naar tevredenheid van onze klanten op te leveren. Kwaliteit is voor ons uitermate belangrijk. Alle medewerkers hebben diverse opleidingen gevolgd en zijn vakbekwaam en zelfstandig. Als bedrijf zijn we trots op onze medewerkers. Zij ZIJN ons bedrijf en hieronder stellen we ze dan ook graag aan je voor:

jasper veerbeek

Jasper VeerbeekMede-eigenaar

Mijn naam is Jasper Veerbeek en ik ben mede eigenaar van schildersbedrijf Bartholomeus. Na 12 jaar loondienst bij Bartholomeus heb ik samen met mijn vrouw de stap gezet en het bedrijf in 2018 van mijn werkgever overgenomen. In de 12 jaar dat ik in loondienst werkzaam was bij Bartholomeus heb ik altijd doorgestudeerd naast het werken in het bedrijf.

Cilla Veerbeek-PentermanMede-eigenaar

Mijn naam is Cilla Veerbeek-Penterman, mede eigenaar bij schildersbedrijf Bartholomeus. Getrouwd met mijn man Jasper en in 2018 samen de stap gezet betreft het runnen van Schildersbedrijf Bartholomeus. Bij Bartholomeus niet op de werkvloer actief, maar vooral achter de schermen vol energie met dit mooie bedrijf bezig! De tijd die overblijft vervul ik graag in de zorg als verpleegkundige.

Raymond Dibbets

Raymond DibbetsSchilder

Mijn naam is Raymond Dibbets en werk al heel wat jaren bij Bartholomeus. In 1998 ben ik bij Schildersbedrijf Bartholomeus begonnen en er niet meer weggegaan. Ik werk er nu meer dan twintig jaar, en heb het door de diversiteit in werkzaamheden nog steeds erg naar mijn zin. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s van de natuur en van auto’s.

Gerben HeusinkveldSchilder

Ik ben Gerben Heusinkveld en werk sinds 2013 bij Schildersbedrijf Bartholomeus. Door grote afwisseling van werkaanbod is geen dag het zelfde, waardoor ik met veel plezier werk bij dit bedrijf.

Willem BouwmeesterSchilder

Mijn naam is Willem Bouwmeester, en ben eigenlijk altijd al schilder geweest. Ik heb veelal in het midden van het land gewerkt bij grote schildersbedrijven. Sinds 2011 werk ik weer in de Achterhoek. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij schildersbedrijf Bartholomeus waar ik hopelijk nog heel wat jaren kan blijven.

Anne VisserSchilder

Ik ben Anne Visser, sinds 2018 werkzaam bij de Bartholomeus. In al die jaren dat ik als schilder werkzaam ben geweest heb ik nog niet eerder bij een bedrijf gewerkt waar je nog echt de kans krijgt kwaliteit te leveren, dit vertaalt zich in tevreden klanten, mooi werk en dat ik met heel veel plezier elke dag naar het werk ga.

Henk BrethouwerSchilder

Ik ben Henk Brethouwer, getrouwd met Karin en samen 3 kinderen. Onze dochter woont op zichzelf, en beide zoons wonen nog thuis. Inmiddels ben ik 40 jaar werkzaam als schilder en sinds zomer 2019 bij Bartholomeus. Mijn hobby’s zijn voetbal, duiken en varen. Onze vrije dagen spenderen we dan ook graag op-en onderwater. Het liefst in het buitenland maar als het niet anders kan duik en vaar ik ook in Nederland.

Arnout Jansenschilder

Mijn naam is Arnout Jansen en ben sinds begin 2020 werkzaam bij Bartholomeus.

Hiervoor heb ik jaren ervaring opgedaan bij meerdere schildersbedrijven.

Met genoeg afwisseling en een goede werksfeer in dit bedrijf heb ik het erg naar mijn zin en ga ik elke ochtend met plezier naar het werk.

Elke dag opnieuw doe ik met veel plezier en passie mijn uiterste best om de kwaliteit te leveren waar dit bedrijf voor staat.